Intalnirea dintre doi oameni este precum contactul dintre doua substante chimice:

daca exista o reactie, amandoi sufera o transformare

Carl Gustav Jung

Toti avem un diamant neslefuit in interiorul nostru, unic, care asteapta sa iasa la lumina si sa straluceasca!

Insa de cele mai multe ori, pentru ca  nu ne cunoastem indeajuns sau poate nu ne ingaduim timpul necesar, nu ajungem sa aflam ce vrem cu adevarat sau ce ne place sa facem sau sa fim. Fara un astfel de ragaz si o intelegere profunda,  ajungem sa construim pe un fundament strain noua. De aici alegeri proaste, decizii neinspirate si blocaje sau confuzie in situatii care ar trebui sa se deruleze lin si sa genereze bucurie.

Iti propun sa-ti acorzi acest ragaz, in care sa investesti in tine si sa explorezi , in modul cel mai practic cu putinta, ce inseamna sa fii insotit prin dialog, ascultare activa, spatiu emotional si alte instrumente.

Ca si Consilier de Dezvoltare Personala,  eu pot sa te asigur ca m-am antrenat sa fiu non directiva, adica sa ma desprind de propriile convingeri si judecati, pentru a putea ramane neutra, impartiala, pe tot parcursul sustinerii tale in acest demers. Nu dau sfaturi sau recomandari, in mod sigur primesti din abundenta de la apropiatii tai, nu trebuie sa le si platesti!

 Nu pun etichete si nu judec pe nimeni. Fiecare este pe drumul lui spre evolutie iar etapa in care se regaseste este doar o conjunctura de moment. 

Cred cu tarie ca aceasta este cea mai buna modalitate de a te ajuta in ceea ce iti propui, asa incat sa raman un insotitor de nadejde pe drumul stabilit de tine!